Pregede invitasjoner

På denne siden finner du våre forskjellige pregede invitasjoner. Det medfølger konvolutter til invitasjonene. Vi setter selvsagt inn den teksten du ønsker på invitasjonen, samt gjeste navn
på hver  enkelt invitasjon.

De invitasjonene som har spenne;
Vi kan selvsagt levere med andre typer en den som er avbildet på invitasjonen.

Preget Eksklusive PE4

En flott preget bryllupsinvitasjon, romantisk med de små utskårede hjertene rundt kanten på invitasjonen. Her pyntet med silkebånd, dobbelt spent sløyfe og en liten Rhinstone spenne.

Invitasjonen leveres i fargene pearl white eller Ivory. Begge fargene har en flott skimmer utførsel som gir et eksklusivt preg. Leveres med tilpasset konvolutt med skimmer også på denne.

Størrelsen er ca. 13 x 18 cm

Husk å oppgi fargen du ønsker ved bestilling.

Pris pr stk. kr. 75,-

Preget Eksklusive PE5

En flott utskåret bryllupsinvitasjon som her er pyntet med gammel rosa silkebånd med dobbelt spent sløyfe og en Rhinstone spenne.

Den utskårede delen er laget i en nydelig perlemor farge med skimmer som gir et eksklusivt preg. Denne holdes sammen med silkebånd, sløyfe og en nydelig liten spenne. Inni finner du selve invitasjonen, der vi setter inn den teksten du ønsker. Ønsker du monogram øverst som vist på bilde, lager vi også dette for dere.

Størrelse er ca 14x14 cm

Pris pr stk. kr. 75,-

Preget Eksklusive PE7

En nydelig preget folder i gull farget skimmer. Inni ligger en enkelt side med invitasjon som har den tekst du ønsker. Øverst kan brudeparets monogram, stå om man ønsker det. Pyntet med et enkelt silkebånd i Ivory.

Størrelsen på invitasjonen er ca 15x15 cm.

Pris pr. stk. kr. 68,-

Dessverre kun et lite antall igjen av denne typen.