Inspirasjon

På denne siden vil vi jevnlig prøve å legge inn litt oppdateringer for inspirasjon av trykksaker til DEN STORE DAGEN! 

Pocket bryllupsinvitasjon

Her har vi laget nydelige pocket bryllupsinvitasjoner til et bryllup i fargene Opal Shimer og Campagne samt hvite blonder.

 
Inni selve pocketen er det tre info ark i tillegg til selve invitasjonen, så her er det god plass til den som trenger litt mer informasjon til sine gjester.Meny med bordkort 

Her har vi laget bryllupsmeny med bordkort i sammen. Dette er en meget populær løsning der hver bryllups gjest får sin meny sammen med bordkortet.  Nederst på menyen har vi satt inn brudeparets navn og dato, her kan vi også sette inn brudeparets monogram om man ønsker det.

Dette er også et flott bord pynt, der fargen på silkebåndet tilpasses den fargen som passer til hvert enkelt bryllup. 
Nydelig preget bryllupsinvitasjon

Her har vi laget noen nydelige bryllupsinvitasjoner der selve "omslaget" på bryllupsinvitasjonen laser beskjæres. Her er invitasjonen også pyntet med plumme farget silkebånd med dobbelt spent sløyfe og en nydelig liten "diamant" spenne. Øverst på selve bryllupsinvitasjonen er brudeparets monogram satt inn.

Selve omslaget er i en nydelig perlemors farget shimmer utførelse. Bryllupsmenyer med bordkort i ett

Her har vi fått laget noen helt nydelige bryllupsmenyer og bordkort i ett til et bryllup. Selve menyen har fått en nydelig dus rosa ramme, som er tilpasset silkebåndet og den tynne rammen i bordkortet.

Nederst på menyen er brudeparets monogram satt inn. 

Dette utgjør også en nydelig bord pynt på et vakkert bryllups dekket bord som f.eks. er pyntet med rosa peoner el.l. 

Bryllupsinvitasjoner i eske

Her har vi laget noen nydelig bryllupsinvitasjoner i esker. Selve invitasjonen med alle info arkene er her samlet med rosa silkebånd og en nydelig stor spenne pyntet med små "diamanter" og perler. Øverst på bryllupsinvitasjonen samt alle info arkene, er brudeparets monogram satt inn i samme rosa farge som er på rammen på kartongene samt silkebåndet. 

Selve bryllupsinvitasjonen med info arkene ligger i hvit silkepapir inni selve esken. Eske toppen er her pyntet med brudeparets monogram og dato.

En virkelig nydelig og eksklusive bryllupsinvitasjon, som gir ubegrenset med plass til informasjon til bryllupsgjestene.Pocket bryllupsinvitasjon med magebelte og monogram

Her har vi laget noen romantiske pocket bryllupsinvitasjoner som har fått lys lilla mage belte, med brudeparets monogram festet til. Selve pocketen er her i Ivory farge.

Når man åpner pocketen inneholder denne selve invitasjonen samt 3 informasjons ark, der disse har fått den samme lyse lilla rammen rundt.

Pocket bryllupsinvitasjon med blonder

Nydelig pocket bryllupsinvitasjon der selve pocketen er i fargen Ophal Shimmer, og pyntet med hvite blonder og hvit silkebånd.

Når du knyter opp og åpner pocketen inneholder denne bryllupsinvitasjon, samt 3 info ark. Selve bryllupsinvitasjonen her er pyntet med både hvit blonde, silkebånd med dobbelt spent sløyfe og en liten "diamant" spenne.

Dette er virkelig en eksklusiv bryllupsinvitasjon!Pocket bryllupsinvitasjon med glitter

Her er en nydelig bryllupsinvitasjon vi laget for en tid tilbake, der selve pocketen er hvit, pyntet med brudeparets monogram, navn og dato. 

Når du åpner pocketen så finner du selve bryllupsinvitasjonen som her er pyntet med sølvfarget glitter ramme, rosa silkebånd med dobbelt spent sløyfe og en nydelig liten "diamant" spenne. Øverst på selve invitasjonen er også brudeparets monogram satt inn. I tillegg inneholder pocketen info ark med lys rosa rammer.

En nydelig og eksklusive bryllupsinvitasjon.

Save the date med kalender

Her laget vi noen fine save the date kort til et bryllup.
Selve kortet inneholder måneds kalender der selve datoen er merket med et lite hjerte. Save the date kortet er deretter pyntet med silkebånd med sløyfe og en nydelig rund perle spenne.

Save the date kort er en fin måte å informere dine gjester tidlig om å holde av dagen, så har dere bedre tid til planlegge selve dagen og sende ut bryllupsinvitasjonen.


Bordplasserings kort 

Her laget vi noen fine bordplasseringskort til et bryllup. Kortene er deretter festet på et lerret.  

Alle kortene er her pyntet med 2 stk kartonger som ramme, her i fargene sølv og marineblå. Kortene er videre pyntet med silkebånd og dobbeltspent sløyfe og et lite hjerte i perlemor. Øverst er det laget et kort med brudeparets monogram, navn og dato.

Et nydelig bordplasserings kart der gjestene enkelt kan se hvilket bord de skal sitte på.

Eksklusive menyer og bordkort i ett

Her er det laget noen eksklusive bryllupsmenyer og bordkort i ett.
Selve menyen er trykket på hvit kartong, som igjen har fått to bakenforliggende kartonger, her i sølv og marineblå farger. Videre er menyen pyntet med silkebånd og dobbeltspent sløyfe med et lite hvitt perlemor hjerte.

Øverst på menyen, over silkebåndet er gjestens navn satt inn. Nederst på menyen er brudeparets monogram satt inn.

En nydelig og eksklusive meny og bordkort i ett.

Eksklusive save the date kort 

Her er noen eksklusive save the date kort som vi laget til et bryllup for en tid tilbake.

Serve kortet er trykket på hvit kartong som igjen har fått et bakenforliggende kartong i farge Opal Skimmer. Deretter er kortet pyntet med Ivory silkebånd med sløyfe og en nydelig spenne.

En fin måte å informere gjestene om bryllupet i god tid, spesielt om den store dagen skal være i f.eks. ferie tid, utlandet eller annen grunn til at det bør informeres tidlig. Da har man bedre tid på å planlegge den store dagen, med alle detaljer mm før man sender ut selve bryllupsinvitasjonen.