Ofte stilte spørsmål

Hvor lang leveringstid?

Vi har vanligvis 2-3 ukers leveringstid, men i høysesonger kan det være noe lenger leveringstid.
Noen få ganger kan vi være tom for enkelte produkter, da må vi bestille inn fra våre leverandører, noe som kan påvirke vår leveringstiden litt.
Vi anbefaler alltid å bestille i så god tid som mulig. 

Kan vi se et utkast før vi bestiller

Selvfølgelig! Vi lager alltid et utkast å sender dere på mail etter at dere har valgt et design dere ønsker å se nærmere på. På denne måten vil dere kunne se hvordan det blir tilpasset deres ønsker, med deres monogram osv.

Monogram

Om dere ønsker monogram på deres trykksaker kan vi lage dette for dere, dette inngår selvsagt i prisen. 

Farger og tilpasninger

Vi har mange forskjellige farger på silkebånd. Spenner har vi også i forskjellige typer, størrelser og utforming. Farger på trykte rammer, monogram osv. kan du selvsagt velge selv. Vi trykker dessverre ikke i sølv eller gull. 

Har dere utstilling eller butikk?

Vi har dessverre ingen utstilling eller butikk. Ønsker du å se et spesielt produkt, så kan du eventuelt bestille et prøvetrykk. Da lager vi et prøvetrykk tilpasset dere og sender pr post. 

Forsendelse og betaling

Vi bruker Posten for å sende pakker. Når vi mottar din bestilling trenger vi også ditt navn, adresse og mobil nr., dette både til faktura og forsendelse. Når produktet er ferdig, mailer vi deg en faktura og når denne er betalt så sendes din bestilling med posten.