Pocket invitasjoner

Nedenfor ser du våre nydelige pocket bryllupsinvitasjoner. Til pocket invitasjonene medfølger
hvite konvolutter. Det medfølger inntil 3 infoark i pocketinvitasjonene i tillegg til selve invitasjonen.

Våre Pocket bryllupsinvitasjoner måler ferdig brettet ca 12,5x17,5 cm.

Pocket Eksklusiv P1

En meget eksklusiv, nydelig og romantisk pocket bryllupsinvitasjon. Inneholder selve invitasjonen og inntil 3 innstikk ark, med de forskjellige opplysninger/info som brudeparet ønsker.

Dette er en meget eksklusive bryllupsinvitasjon der selve pocket'en er i Ivory farge med skimmer. Denne er igjen pyntet med blonde samt et silkebånd som knyter den sammen.
Inni er også selve bryllupsinvitasjonen pyntet med blonde og silkebånd med en flott liten dobbeltspent sløyfe som igjen er pyntet med et perle farget hjerte.

Farge på silkebåndet velger du selvsagt selv.

Og vi setter selvfølgelig inn gjeste navn på hver invitasjon for å gjøre den personlig.

Pris kr. 105,- pr. stk.

Pocket Eksklusiv P2

En eksklusive pocket bryllupsinvitasjon som inneholder selve invitasjonen og inntil tre informasjons ark.

Dette er en eksklusive bryllupsinvitasjon der selve pocketen er i fargen Ivory med skimmer. Denne er så pyntet både med blonde og silkebånd.

Inni er selve invitasjonen pyntet med et påtrykket mønster øverst, samt et silkebånd med dobbeltspent sløyfe og en liten "diamant" spenne.

De tre informasjons arkene har en fin trykket ramme i samme farge som mønster trykket på invitasjonen. Fargen på silkebåndet og mønster trykket øverst kan du selvsagt velge selv.

Og vi setter selvfølgelig inn gjeste navn på hver invitasjon for å gjøre den mer personlig om dere ønsker det.

Pris pr stk. kr. 105,-

Pocket Eksklusive P3

En flott pocket bryllupsinvitasjon med mage belte og mønster trykk. Pocket'en inneholder selve invitasjonen og inntil 3 info ark.

Invitasjonen og info arkene har en ramme, slik som du ser på Deluxe P1, ramme fargen kan du velge selv.

Selve Pocketen er pyntet med mage belte, mønster og brudeparets monogram trykket på. Fargen på mønster og mage belte kan du selvsagt velge selv.

Pris kr. 92,- pr stk.

Pocket Eksklusive P4

En nydelig og eksklusive pocket bryllupsinvitasjon. Pocketen er pyntet med silkebånd, enkeltspent sløyfe og spenne med små "diamanter".

Det finnes flere forskjellige spenner og velge i samt flere forskjellige farger på selve pocketen og silkebånd.

Selve bryllupsinvitasjonen er pyntet med en ramme i samme farge som silkebåndet samt brudeparets monogram. De tre innstikk arkene har også fått en ramme lik invitasjonen.

Pris pr stk kr. 98,-

Pocket Eksklusive P5

En nydelig Pocket bryllupsinvitasjon der selve pocketen er pyntet med silkebånd, dobbeltspent sløyfe og en nydelig sjøstjerne spenne med små "diamanter".

Passer ypperlig til sommer bryllup! Vi har også snøfnugg spenne til vinter bryllup.

Selve invitasjonen og innstikk arkene har en ramme i samme farge som silkebåndet. Silkebåndet og rammens farge står du selvsagt fritt til å velge selv.

Og vi setter selvfølgelig inn gjeste navn på hver invitasjon for å gjøre den mer personlig om dere ønsker det.

Pris kr. 98,-

Pocket eksklusive P6

Dette er en meget eksklusiv og nydelig pocket bryllupsinvitasjon. Selve Pocket' en er i grå matt farge og har mage belte i sølvfarget glitter. Pocket' en er videre pyntet med silkebånd, dobbeltspent sløyfe med en flott liten Rhinstone spenne. På den doble etiketten i front kan man ha navn og dato, monogram el.l.

Bryllupsinvitasjonen og innstikkarkene har en ramme i grå farge eller den fargen man ønsker, se på pocket eksklusive P2.

Pris kr. 110,- pr stk.

Pocket eksklusive P7

En eksklusive og nydelig pocket bryllupsinvitasjon. Selve pocketen er hvit matt og pyntet med gull glitter, silkebånd med dobbelt spent sløyfe og en nydelig spenne, i tillegg brudeparets navn, dato og monogram.

De tre innstikk arkene og invitasjonen har en flott ramme i den fargen du ønsker (se Pocket Eksklusive 

Pris kr 110,- pr stk.

Pocket Deluxe P1

Selve Pocket er hvit matt som invitasjonen og info arkene inni.
Pocketen er pyntet med blonde og silkebånd. Silkebåndet knyter invitasjonen sammen.
Fargen på silkebåndet og rammen rundt invitasjonen og info arkene bestemmer du selvsagt selv.

Pris kr. 94,- pr stk

Pocket Deluxe P2

Pocketen inneholder selve bryllupsinvitasjonen og inntil 3 info ark. Selve pocketen er hvit matt som invitasjonen og info arkene.

Pocketen er pyntet med brudeparets monogram på fremsiden. Fargen på rammen rundt monogrammet samt invitasjonen og info arkene velger du selvsagt selv.

Pris kr 89,- pr. stk.